מתכון לגרנולה של תמיר

granola-recipe

מתכון לגרנולה של תמיר

אין דרך יותר בריאה, טעימה וכיפית, לפתוח את הבוקר, מאשר עם הגרנולה העשירה והמיוחדת של בית השקד. גרנולות החלבה, השוקולד והשקדים מעירות אלפי ישראלים בבוקר עם חיוך. בכל זאת, לפעמים מתחשק לנו להכין בעצמנו גרנולה ביתית שנוכל להתאים כאוות נפשינו. לפניכם המתכון הסודי לגרנולה של תמיר:

קילו שיבולת שועל
100 גרם גרעיני חמנייה
100 גרם גרעיני דלעת
100 גרם קשיו
100 גרם שקד ישראלי
200 גרם צימוקים
100 גרם חמוציות
5 כפות שמן קוקוס
120 גרם סילאן

הכנה
מחממים תנור ל180 מעלות על טורבו.
מערבבים את שמן הקוקוס, השיבולת והסילאן. מרדדים על תבנית ומכניסים לתנור.
פותחים את התנוא ומערבבים כל 5, 10 דקות. אחרי רבע שעה מוסיפים את כל שאר הזרעים והאגוזים, מערבבים, ומכניסים לתנור לכמה דקות נוספות עד לקבלת הגוון הרצוי.
מוציאים מהתנור, ומוסיפים את הצימוקים והחמוציות. מערבבים ומגישים באהבה,

הערה: המתכון לגרנולה של תמיר הוא מתכון מארוחת בוקר מעולה, וגם תבנית נהדרת לעוגיות גרנולה ולחטיפי גרנולה.
אפשר להוסיף ממתיקים יחד עם הסילאן, או להחליף אותו בדבש

0
cart icon
להרשמה למועדון